Huyswinckel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Huyswinckel Makelaardij Huyswinckel Zaltbommel Makelaardij Vastgoed

Tips voor het plaatsen van uw woning

Voor het gratis plaatsen en verkopen van uw huis op onze website en diverse andere grote landelijke woningwebsites is het van belang dat u een aantal gegevens juist verstrekt. Hieronder geven wij u enkele tips en adviezen voor het plaatsen van uw informatie.

 1. Vul uw adres gegevens goed en volledig in. Uw naam, telefoonnummer, emailadres en het adres van de te verkopen woning zijn van belang.
 2. Vul bij 'Adres te koop woning' het adres in van de door u te koop aangeboden woning indien dit afwijkt van uw postadres.
 3. Bij 'Type woning' vult u bijvoorbeeld in: geschakelde woning, twee onder één kap, stadspand, vrijstaande woning, boerderij, monument, villa of omschrijving die het beste bij uw woning past.
 4. De inhoud van uw woning is in m3. Indien u de inhoud niet weet laat u dit veld open. U kunt ons altijd vragen om een inhoudsbepaling.
 5. Het perceeloppervlak is het totale oppervlak van het perceel waarop uw woning staat in m2. Doorgaans is dit het oppervlak van uw woning + het oppervlak van uw tuin.
 6. Vermeld het aantal slaapkamers.
 7. Indien u het bouwjaar niet weet, laat u dit veld open. Ook hierover kunt u ons om advies vragen.
 8. Vermeld of uw woning beschikt over een tuin. U kunt in de omschrijving nog enkele details vermelden over uw tuin, bijvoorbeeld hoe de tuin is aangelegd en of er een berging, achterom of garage bij de woning hoort.
 9. Indien u een vraagprijs in gedachte heeft kunt u die hier invullen. Dit betreft een vraagprijs kosten koper. Vaak geeft de WOZ-waarde al een indicatie over uw woningwaarde. Indien u een gratis waardebepaling wenst kunt u ons hierover benaderen.
 10. Bij 'Korte omschrijving' kunt u een omschrijving geven van uw woning, zoals de indeling, ligging, bijzondere kenmerken, aantal slaapkamers, afwerkingsniveau van de woning etc.
 11. Vervolgens kunt u diverse foto's uploaden die gebruikt kunnen worden bij de presentatie. Indien u de mogelijkheid heeft om grote foto's te verkleinen naar bijv. 1920 x 1080 pixels heeft dat de voorkeur, maar is niet noodzakelijk. U wordt voor het uploaden van de foto's verwezen naar een upload pagina: klik op '+ Voeg bestanden toe', selecteer de foto's op uw computer en vul vervolgens in het derde veld uw emailadres in, klik daarna op 'Transfer' en uw foto's worden verzonden naar onze server.
 12. Uw gegevens over de woning worden door ons geverifieerd en vervolgens wordt uw woning op onze en diverse andere woningsites gepubliceerd. De verkoop van uw woning kan beginnen! Succes!
 13. Wilt u hulp, advies of aanvullende diensten zoals het laten maken van foto's, een brochure, een 'te koop bord', begeleiding bij een bezichtiging of koopovereenkomst neemt u dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.
 14. Voorwaarde voor gratis plaatsing is dat uw te verkopen woning zich in een straal van max. 50 km rondom Zaltbommel bevindt.
 15. Dus... Als u denkt: ik verkoop mijn eigen huis , meld u aan... gratis.
   

Plaats nu zelf uw woning