Huyswinckel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Huyswinckel Makelaardij Huyswinckel Zaltbommel Makelaardij Vastgoed

Bouwbegeleiding

bouwbegeleiding zaltbommelU heeft een nieuw huis gevonden en u wilt enkele bouwkundige aanpassingen doen? Vaak zijn dat zaken die u niet zelf kunt uitvoeren of het ontbreekt u gewoon aan de tijd om dit zelf te regelen. Ook dan bent u bij Huyswinckel Makelaardij aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om uw (ver)bouw plannen tot in de puntjes te regelen en uit te voeren. Wilt u bijvoorbeeld een aanbouw, dakkapel of nieuwe badkamer plaatsen, geen probleem. Zelfs het bouwen van een geheel nieuwe woning kunnen wij voor u regelen.

Huyswinckel Makelaardij werkt hierin samen met diverse architecten, (interieur)stylisten, aannemers, installateurs en andere specialisten. Lodewijk Hennekam, makelaar van Huyswinckel Makelaardij, is behalve makelaar ook bouwkundig ingenieur en heeft een jarenlange ervaring in grote en kleine (ver)bouw- en interieurprojecten. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en de coƶrdinatie aan ons uit handen te geven. Wat u daarna verder kunt doen is: Heerlijk wonen.

Uiteraard kunnen wij ook voor de aan- of verkoop van uw woning een bouwtechnische keuring verzorgen. Een bouwtechnische keuring bij aankoop geeft u inzicht in de bouwkundige staat van de woning en brengt eventuele bouwkundige gebreken aan het licht. Ook als u uw woning wilt verkopen kan het goed zijn om op voorhand een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Dat geeft potentiƫle kopers vertrouwen wat weer gunstig is voor de hoogte van de biedingen. Wilt u ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren tegen het scherpste tarief, neemt u dan contact met ons op.

 

 nieuwbouw zaltbommel  bouwen zaltbommel  nieuwbouw makelaar zaltbommel  bouwkeuring zaltbommel