Huyswinckel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Huyswinckel Makelaardij Huyswinckel Zaltbommel Makelaardij Vastgoed

Taxatie Zaltbommel

Bij de verkoop en aankoop van een woning komen vele aspecten aan de orde. Een juiste (NWWI / TVI) taxatie is hierbij van groot belang en vaak noodzakelijk. Een uitgebreid taxatierapport wordt vaak gevraagd bij financiering, aankoop en wijziging van de hypotheek, maar ook bij echtscheiding, nalatenschap of verzekering.

Uw taxatie bij Huyswinckel Makelaardij wordt gemaakt door een Vastgoedcert. gecertificeerde taxateur tegen een zeer scherp tarief. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de landelijke en plaatselijke marktontwikkelingen en doen gedegen onderzoek naar de bouwkundige staat van uw woning, wij raadplegen het kadaster, de gemeentelijke gegevens over onder andere het bestemmingsplan en eventuele bodemverontreiniging. Wij verwerken deze gegevens in een uitgebreid taxatierapport dat door alle banken en financiƫle instellingen wordt geaccepteerd.

Wilt u ook een kwalitatief goede taxatie laten uitvoeren tegen een zeer scherp tarief neemt u dan contact met ons op.


taxatie taxeren zaltbommel