Huyswinckel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Huyswinckel Makelaardij Huyswinckel Zaltbommel Makelaardij Vastgoed

Nieuw concept Huislijn.nl: Vindkopers

Huislijn.nl introduceert een nieuw concept: Vindkopers. Een concept dat het menselijke aspect weer terugbrengt in het zoeken op huizensites. Huislijn.nl verzamelt uitgebreide zoekprofielen van huizenzoekers, en stuurt deze naar makelaars in de betreffende postcodegebieden die er vervolgens op kunnen reageren. 
"We komen met dit nieuwe concept, omdat we zien dat een potentiële koper in deze markt met een enorm huizenaanbod, toch zijn droomwoning kan mislopen”, legt Ronald Barends van Huislijn.nl uit. "Hij kan eindeloos zoeken op internet, maar daar ontbreekt het menselijke aspect om wensen van de koper te vertalen in potentieel aanbod.”
 
NET BUITEN SELECTIE
"Woningen die net te hoog geprijsd zijn, te klein zijn of te weinig kamers hebben, vallen nu buiten de selectie die uit een zoekopdracht komt. Terwijl ze misschien wel heel geschikt zijn, doordat over de prijs nog onderhandeld kan worden, er uitgebouwd kan worden en de kamers te splitsen zijn. Veel huizen zijn vaak met eenvoudige aanpassingen om te toveren in een ideaal huis. Maar dat moet je dan natuurlijk maar net weten.”
 
UITGEBREIDE BESCHRIJVING
"Wij gaan daarom zoekprofielen verzamelen met een hele uitgebreide beschrijving van de wensen van de koper. Vervolgens sturen wij die profielen door naar makelaars die in het betreffende postcodegebied werken en die bepalen op hun beurt aan de hand van hun portefeuille of ze interessant aanbod hebben en verder contact opnemen.”
 
KOSTEN
"Dat contact kost de makelaar 4,50 euro. Op deze manier is er toch een drempel en wordt de koper beschermd tegen niet-gerelateerde aanbiedingen. De makelaar ontvangt een Opt-in adres en kan de koper in zijn eigen huisstijl en met zijn eigen verhaal over de woning benaderen.”
 
ENTHOUSIAST
"Wij hebben het concept met verschillende makelaars besproken en veel van hen reageerden enthousiast. Zij herkennen het probleem dat veel aanbod niet wordt gevonden. Daarbij willen zij natuurlijk ook graag in contact komen met potentiële kopers.”
bron:vastgoed actueel
 
   ► nieuwsoverzicht