Huyswinckel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Huyswinckel Makelaardij Huyswinckel Zaltbommel Makelaardij Vastgoed
Woningaanbod

Nonnenstraat 66 Zaltbommel

verhuurd


Alles is mogelijkAlles is mogelijk

Inhoud: ca. 700 m3, Woonoppervlakte: ca. 240 m2, Perceeloppervlakte: ca. 150 m2, Bouwjaar: 2017      Brochure

Klik hier om de video af te spelen Deze Stadsvilla wordt gerealiseerd op een mooie locatie in het centrum van Zaltbommel in een historische straat en ook direkt bij alle winkels en voorzieningen; een ideale combinatie van rustig, sfeervol wonen en 'alles bij de hand'. De onder architectuur te bouwen woning is zeer fraai geintegreerd in het huidige, historische stadsbeeld. Het plan bestaat uit een royale woning, van bijna 700 m3, met drie woonlagen. De beneden-verdieping biedt de mogelijkheid tot gebruik als kantoor- of praktijkruimte, eventuele dubbele bewoning of als extra woonruimte. De woning beschikt over een ommuurde tuin met achterom door middel van een dubbele poort. De achteruitgang komt uit op de Kloosterstraat.

De globale indeling van de woning is als volgt:

Begane Grond:
Ruime en lichte entree met toiletruimte, meterkast, trap naar de verdieping en toegangen tot de twee grote verblijfsruimtes, welke te benutten zijn als kantoor- /praktijkruimten of extra woonruimte. Deze vertrekken zijn voorzien van vele ramen en twee dubbele deuren welke toegang bieden tot de tuin. In de verblijfsruimte is een aansluitpunt opgenomen voor een pantry.

Eerste Verdieping:
Ruime en lichte overloop met toiletruimte, bergkast, trap naar de tweede verdieping en toegangen tot de woonkamer en keuken. Ook de woonkamer en de keuken zijn voorzien van vele ramen en zelfs drie openslaande deuren met aan de buitenzijde een frans balkon.

Tweede Verdieping:
Overloop verlicht door lichtkoepel. Vanaf de overloop bereikt men de twee ruime slaapkamers, de badkamer met grote dakkapel en de berg-/zolderruimte met de cv en technische installaties.
Omdat de ervaring leert dat bewoners zelf vaak erg persoonlijke wensen hebben ten aanzien van keuken- en badkamerinrichting zijn hiervoor in de koopprijs stelposten opgenomen. Alle noodzakelijke aansluitingen voor keuken en badkamer worden uiteraard in overleg met u aangebracht.
De woning wordt gebouwd met duurzame materialen en in een hoog afwerkingsniveau. Er is uitgegaan van neutrale materiaalkeuzes zodat u eventuele eigen wensen makkelijk kunt realiseren.

Verhuurd Nonnenstraat 66 Zaltbommel