Huyswinckel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Makelaardij Vastgoed Zaltbommel Huyswinckel Makelaardij Huyswinckel Zaltbommel Makelaardij Vastgoed
Woningaanbod

Heust 24  Well                heust 24 well koop
         

   

Deze ruime, vrijstaande, karakteristieke woning met loods en garage staat op een royaal perceel van ca. 2500 m2. De woning met oorspronkelijk bouwjaar 1953 is in 1970 uitgebouwd en de afgelopen 6 jaar volledig gerenoveerd. Naast de loods en garage bevindt zich nog een separate hobbyruimte annex tuinhuis. In de fraaie tuin met grote gazonnen, diverse perken, beplanting  en terrassen ligt ook een verwarmd zwembad dat volledig overdekt kan worden en waar ook met minder goed weer gezwommen kan worden. Het zwembad is rondom voorzien van hekwerk. De loods met garage ( afm. 12 x 18 m.) is voorzien van twee nieuwe elektrisch bedienbare overheaddeuren, betonnen vloer, krachtstroom en water. Op het perceel is daarnaast ook nog ruime parkeergelegenheid voor diverse auto�s. Het gehele perceel is rondom voorzien van hekwerk.

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de voordeur komt u in de ruime hal met toegang tot de woonkamer, de meterkast, toiletruimte en trap naar de bovenverdieping. Vanuit de hal bereikt u de zeer royale woonkamer met vrijstaande gas openhaard en separate, door schuifdeuren af te scheiden ruimte die momenteel fungeert als speelkamer, maar voor vele andere doeleinden geschikt is. Vanuit de woonkamer bereikt men de ruime keuken, voorzien van alle apparatuur en twee inbouwkasten en is de toegang tot de kelder. Aan de achterzijde van de woning is een aparte achteringang met hal en berging/ wasruimte.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van een groot balkon (één aan de voorzijde en één aan de achterzijde), een royale luxe badkamer, een grote inloop garderobekast en vijf inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met twee wastafels, waarboven een grote spiegel, een toilet, (bubbel)bad en een inloop douche.

Tuin en perceel:
De tuin is rondom, maar met name achter de woning gesitueerd en bestaat uit grote gazonnen, perken met beplanting, bomen en grote terrassen. Centraal in de tuin ligt het verwarmde overdekte zwembad. Naast de loods/bedrijfshal ligt een bestraatte oprit naar achter waar nog een geheel bestraatte plaats is van ca. 700 m2 die momenteel wordt gebruikt voor opslag.

Te koop Heust 24 Well